Tájékoztatjuk látogatóinkat, valamint a "2018 Növényvédelmi Fotója" pályázat résztvevőit, hogy a beérkezett pályázati anyagok értékelése megtörtént. A bírálóbizottság döntése alapján három felvétel került díjazásra, amelyek kiemelten megtekinthetők a lentiekben. Gratulálunk a nyerteseknek! Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a közönségdíjas felvételre történő szavazás január 31-ig változatlanul tart, annak eredménye február 01-én kerül kihirdetésre. A legnépszerűbb fotó beküldőjének nyereménye egy Lenovo 10” TB-X103F tablet!

 

I. helyezést elért felvétel

Előrejelzés-szőlőültetvény rózsabokrokkal, mint indikátornövényekkel

 

II. helyezést elért felvétel

Gyapottok-bagolylepke (Helicoverpa armigera) imágó

 

III. helyezést elért felvétel

Sclerotinia sclerotiorum szkleróciumából kicsírázott apotéciumok

Kedves Látogatóink! A tegnapi nappal lezárult a Növényvédelmi Fotópályázat közönségdíjas felvételére kiírt szavazás. A szavazók tetszését legnagyobb arányban a lenti felvétel nyerte el. Gratulálunk a győztesnek!

A "2018 Növényvédelmi Fotója" pályázat Közönségdíjasa

Sikertelen növényvédelem

Tisztelt Látogatónk!

Köszöntünk az idén első alkalommal meghirdetett „2018 Növényvédelmi Fotója” pályázat közönségdíjasának szavazásán. Kérjük, tekintsd meg a beküldött képeket és add le szavazatodat a neked leginkább tetszőre. A beküldött felvételek minden látogatónk számára elérhetők, de a szavazat leadásához regisztráció szükséges. Kérjük, jól gondold meg, melyikre adod a voksodat, mert szavazni csak egy alkalommal lehet. Az oldalon a teljes képnek csak egy kis részlete látható, amennyiben valamelyiket jobban is meg szeretnéd nézni, rákattintva nagyobb méretben a teljes felvétel megjelenik. Jó böngészést kívánunk!