Kép beküldése

Kedves Látogatónk!

Köszönjük, hogy saját készítésű szakmai képeiddel segíted munkánkat, illetve, hogy segítségeddel színesebbé és érdekesebbé tehetjük a KárKép weblapot. Kérjük, olvasd el az alábbi rövid tájékoztatót és amennyiben elfogadhatónak, illetve teljesíthetőnek tartod, akkor azt jelöld az erre szolgáló kis négyzetben.

Fényképeidet csak abban az esetben tudjuk felhasználni, ha azok megfelelnek bizonyos formai és tartalmi feltételeknek: legyenek minimum 300 Kb, maximum 2 MB méretűek, és érjék el fekvő formátumban a minimum 1290*968, álló formátumban pedig a 480*640 pixel kiterjedést. A felhasználásra csak akkor kerülhet sor, ha felvételed minőségében és tartalmában megfelel a felhasználók szerkesztői elveinek, így annak közlésére kötelezettséget előzetesen nem tudunk vállani.

A fénykép beküldőjeként a beküldéssel nyilatkozol, hogy az érintett fényképfelvétel saját készítésű, a szerzői jogokkal is Te rendelkezel. A beküldéssel hozzájárulásodat adod, hogy a továbbiakban a felhasználói jogokat az Agrindex Kft, valamint az Agrár-Média Bt. gyakorolja. Ennek megfelelően a beküldött fényképek korlátozás és ellenszolgáltatás nélkül felhasználhatók a www.karkep.hu, a www.agrarunio.hu weboldalakon, valamint az AgrárUnió magazinban. Egyben hozzájárulsz, hogy a felhasználás során a jobb minőségű közlés érdekében a felhasználó a tartalmat és mondanivalót nem érintő kisebb módosításokat hajtson végre a felvételen.

A beküldéskor kérjük add meg, hogy kívánod-e neved, vagy művészneved feltüntetését a felvételen annak közlésekor. Amennyiben igen, úgy a felhasználó kötelezettséget vállal ennek feltüntetésére. Amennyiben erre nem tartasz igényt, a felvételeken a közléskor a felhasználói jogokat gyakorló vállalkozások az AgrárUnió-t fogják szerepeltetni. A felhasználó kijelenti,  hogy a név feltüntetésénél történő esetleges elírásokért, hibákért felelősséget nem vállal.


Beküldő adatai:

Fénykép adatai:

Kéred-e közléskor neved feltüntetését a beküldött felvételen? Amennyiben igen, kérjük, add meg a lenti rubrikában. Amennyiben más feltüntetését kéred (pl. művésznév, cégnév), kérjük azt add meg nekünk.

Válassza ki a feltölteni kívánt fájlt!

Hirdetés